četvrtak, 6. listopada 2016.

Ovaj popularni DEZODORANS uzrokuje RAK i rast dojki kod muškaraca! Bacite ga odmah!



Sigurno ste do sada čuli negdje da kupovina svih onih kozmetičkih proizvoda nije dobro za nas, a pogotovo dezodoransi. Ali, iako nastavljamo da riskiramo sa tim, evo na šta trebate paziti, pogotovo muškarci!

Svaki muškarac je barem jednom probao popularni dezodorans Axe. Iako ne miriše sasvim kao u reklamama, ovaj dezodorans ima i hrpu endokrinih ometača. To znači da sadrži hemikalije koje oponašaju funkciju ljudskog hormona, što zbunjuje tijelo.

Ti endokrini ostavljaju užasne posljedice na muške i ženske reprodukcije, dojke te uzrokuju rak prostate, štitnjače, utiču na metabolizam, gojaznost…

Da stvar bude još gora, sastojci u Axe su aluminij cirkonij tetrachlorohyhdrex gli, cocamidopropyl betain, PPG-14 Bustyl Eter i BHT.



Prvi aktivni sastojak u Axe, koristeći ovaj dezodorans duži period može dovesti do oštećenja živaca, oštećenje bubrega, Alzheimerove bolesti i raka dojke.

Drugi čini proizvod pjenastim. Nažalost, ovaj sastojak je u interakciji sa drugim hemikalijama u kozmetici i hrani za proizvodnju nitrozamina, koji su vrlo kancerogeni.

Treći je paraben koji ima za svrhu da učinit proizved manje nametljiv okolišu, te uzrokuje rak.

BHT je ono što daje Axe prepoznatljiv miris. To je antimikrobni konzervans, a unutar vašeg tijela, ova hemikalija može uzrokovati oštećenja organa, rak i reproduktivne toksičnosti.

Podijelite ovo upozorenje sa vašim prijateljima i rodbinom kako bi im ukazali na štetnosti ovog popularnog dezodoransa.

Best free WordPress theme

Share


megagiga.info



Nema komentara:

Objavi komentar