ponedjeljak, 29. kolovoza 2016.

DOKTOR OTKRIO ŠOKANTNU ISTINU: Evo kako ćete se riješiti SALA na stomaku u rekordnom roku!




U današnje vrijeme mnogi muku muče sa prekomjernom težinom i na sve načine pokušavaju da se riješe dosadnog sala, ali ništa ne pomaže. Ako uobičajene stvari kao što su izbacivanje kalorija, spaljivanje masnoće, kardio vježbe nisu pomogle uopšte, onda se stvara potreba za drugim pristupom.

Uopšte vam nisu potrebni dodaci prehrani, operacije, ili neke slične stvari, samo trebate pratiti ovih nekoliko savjeta:

1. Trbušnjaci neće spaliti salo

Iako zatežu trbušne mišiće, trbušnjaci vam neće pomoći da se riješite sala nakupljenog preko mišića. Ustvari, vi samo gubite vrijeme i trud na trbušnjake ako ishrana i neke druge vježbe nisu u vašem dnevnom planu. A oni također mogu dovesti do bola u donjem dijelu leđa, savijanja ramena i držanja glave naprijed.



2. Postanite jači

Trening za jačenje mišićne mase je najbolji za gubljenje težine jer sprječava slabljenje mišića i podstiče topljenje masnoća. I mišići u donjem dijelu leđa i stomačni mišići su napregnuti tokom dizanja i teških čučnjeva.

Čučnjevi i dizanje zapravo djeluju na sve mišiće vašeg tijela. Takve vježbe će vam pomoći da budete jači i dobijete brže mišiće, uključujući stomačne mišiće i da spalite masnoće.

3. Zdravi nutrijenti

Čak iako vježbate, nećete moći skinuti salo sa stomaka ako ne radite najbitniju stvar, a to je da ne konzumirate zdravu hranu. Prestanite uzimati obrađenu hranu, a više uključite u svoju ishranu: proteine, povrće, voće, masnoću i ugljikohidrate. Držite se ovoga i rezultati će ubrzo biti vidljivi.


megagiga.info


Nema komentara:

Objavi komentar