petak, 16. rujna 2016.

Imala je uspješan ABORTUS, međutim doktor je na ultrazvuku otkrio nešto potpuno NEVJEROVATNO!



Upoznajte djevojku po imenu Claire. Ona je jedan od izuzetno rijetkih slučajeva gdje je beba preživjela pobačaj! Razlog tome je što je ona imala sestru blizanku u maternici, koja nažalost nije preživjela nakon pobačaja.

Njena majka je imala samo 13 kad je postala trudna, te je odvedena u kliniku za abortuse i imala hirurški pobačaj u petom mjesecu trudnoće.

Nakon što je izvršen hirurški pobačaj, Claire-ina majka je nagovorena od strane prijateljice u školi da ode kod liječnika na još jednu provjeru par sedmica nakon toga. Njezina prijateljica je imala osjećaj da nešto nije u redu, a ona je na kraju uvjerila Claire-inu majku da se vrati u kliniku.

“Još ste trudni. Vaš abortus je bio uspješan, ali ste još uvijek trudni. Trudni ste s blizancima “, rekao je liječnik.

Samo dvije sedmice nakon što je majka čula tu šokantnu vijest, Claire je rođena. Morala je ostati u bolnici na održavanju života više od dva mjeseca prije nego što su je mogli poslati kući.

Čak i nakon što je puštena, Claire je imala veliki pojas na bokovima za ispravljanje dislokacije. Iako je imala težak početak života, Claire je jaka i danas živi sretan život.

Unatoč mnogim nedaćama sa kojima se Claire suočavala u svom ranom životu, ona je pronašla snagu u ovom iskustvu kroz veze s Bogom, a dijeleći ovu priču ona pomaže promicati vrijednosti života.


megagiga.info


Nema komentara:

Objavi komentar