petak, 16. rujna 2016.

Oslobodite se BUBREŽNIH INFEKCIJA u rekordnom roku sa OVIM domaćim lijekom! (RECEPT)



Infekcije bubrega se događaju kada bakterija zarazi bubrege. Ta bakterija je obično vrsta koja se zove E. coli i koja živi u crijevima.

Žene i djeca su najviše izloženi riziku od razvoja infekcije bubrega. Simptomi uključuju: visoku temperaturu, proljev, mučnina, nekontrolisano drhtanje i bol u leđima.

Ako se ne liječi na vrijeme, infekcija bubrega može dovesti do ozbiljnih komplikacija i trajno oštetiti vaše bubrege. U nastavku ćemo vam predstaviti po mnogima najbolji prirodni lijek za liječenje bubrežnih infekcija.

Peršun je dokazan diuretik koji koriste medicinski travari za liječenje bubrega i mjehura. Zbog svojih efekata peršun može pomoći u ispiranje toksina iz sistema. Pokazat ćemo vam dvije efikasne metode za liječenje bubrega sa peršunom.

Metoda 1: Nasjeckajte peršun sitno. Dodajte 1 kašiku zdrobljenog svježeg peršuna ili sušenog peršuna na u šolju kipuće vode i neka odstoji 5 minuta.

Neka se ohladi, a zatim procijedite. Pijte ovaj lijek dva puta dnevno nekoliko sedmica u borbi protiv infekcije bubrega.

Metoda 2: Izmiješati ¼ šolje peršunovog soka, ½ šolje vode i malo meda te sok od limuna. Pijte ovaj napitak 2 puta dnevno 1 do 2 sedmice.

Napomena: Preporučljivo je da se konsultujete sa svojim ljekarom prije korištenja ove biljke jer može ometati određene lijekove.

Za više postova o zdravlju ne oklijevajte i slobodno posjetite našu web stranicu češće i podijelite sa svojim prijateljima.

megagiga.info


Nema komentara:

Objavi komentar