nedjelja, 25. rujna 2016.

Koristio je 2 sastojka i izbjegao operaciju koljena! Odlučio je podijeliti svoj čudesni lijek sa svima



Danas dijelimo nevjerovatnu priču o 44-godišnjem mušlarcu koji je izbjegao operaciju koljena uz pomoć samo 2 sastojka.

Naime, on je imao hroničnu bol u koljenu, kao rezultat naprezanja prilikom rada tokom 8 mjeseci. Poslije posjete doktoru, rečeno mu je da uskoro neće moći stojati ako se ne podvrgne operaciji.

Pošto je želio izbjeći operaciju, počeo je tragati za prirodnim rješenjem. Starija žena koju je upoznao, savjetovala ga je da proba ovaj lijek.

Riječ je o vrlo jednostavnom lijeku koji se sastoji od 3 šolje jabučnog octa i jedne šolje soli.  Rekla mu je da pomiješa ove sastojke i natopi gazu u smjesu, a zatim stavi na bolno mjesto i ostavi preko noći.

Nakon tretmana koji je trajao sedam dana, njegov bol je nestao i koljeno se potpuno oporavilo. Pravilno držanje tijela zavisi od zdravih koljena. Osim toga podržavaju pokrete nogom, uključujući hodanje, skakanje, trčanje, ali i stajanje.

Sa godinama, podmazivanje zglobova se smanjuje i ligamenti i tetive su sve manje pokretljive. Podmazivanje je prirodni proces.

Kako biste spriječili gubitak podmazivosti, možete koristiti lijekove kao što je ovaj naveden iznad u članku. Za više postova o zdravlju slobodno posjetite našu web stranicu češće i podijelite sa svojim prijateljima.

megagiga.info


Nema komentara:

Objavi komentar