nedjelja, 25. rujna 2016.

Ne morate na operaciju: Na OVAJ način možete ukloniti SVE VRSTE CISTI!



Ciste se mogu pojaviti na različitim dijelovima tijela, a posebno su prisutne kod žena. Medicinske metode su često bolne, a problem je čest povratak cisti nakon liječenja.

Zbog toga smo za vas pronašli i probali najbolji prirodni lijek za ciste. Ključni sastojak je čudesna aloe vera.

Sastojci

1kg domaćeg meda
0.75 litara crvenog vina
pola kile kafe od cikorije
pola litra medicinskog alkohola(etil-alkohol, procenat nije bitan)
150 g aloe bez bodlji ( biljka se ne smije zalijevati posljednjih 7 dna prije branja)
Priprema

Očistiti listove čuvarkuće od bodlji i samljeti je, zatim dodati ostale sastojke i dobro pomiješati. Trebat će vam veća posuda u koju možete staviti 3 l ove mješavine. Ostaviti posudu na tamnom i hladnom mjestu 14 dana.

Nakon što odstoji, sipati smjesu kroz gazu i staviti u staklenu bocu. Mješavina je sada spremna za upotrebu. Piti dva sata prije jela, 3 puta dnevno i uzimati jednu kašiku.

Važno je da je stomak prazan prije i poslije konzumacije. Ne biste trebali miješati sa hranom. Prema iskustvima mnogih ljudi koji su probali ovaj napitak, ciste su nestale, posebno one na grudima, oko bubrega i na ženskim organima.

Obično su dovoljne 2 doze. Ne biste pogriješili kada biste pili ovaj napitak zbog prevencije i poboljšanja opšteg stanja i jačanja imunog sistema.

Djeca takođe smiju koristiti ovaj napitak, ali manje doziran, prilagođen njihovoj težini.Za odrasle jedna kašika, za djecu pola kašike tri puta dnevno.

Za više postova o zdravlju i prirodnim lijekovima posjetite našu web stranicu češće i podijelite sa svojim prijateljima.


megagiga.info


Nema komentara:

Objavi komentar